Invoice data

RUSTLER PROPERTY SERVICES RO S.R.L.
Address: 64- 66 Dionisie Lupu St, Astoria Business Center, District 1, 010457, Bucharest, Romania
Bucharest Trade Register No.: J40/15173/2011
CUI: RO29478098
IBAN: RO45BACX0000000872754000
Unicredit Bank

Termeni de utilizare a site-ului

Acest website este proprietatea Rustler Property Services RO S.R.L. cu sediul in Dionisie Lupu, Nr. 64-66 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15173/2011, Cod de Inregistrare Fiscala RO29478098 numit pe parcursul acestor termeni si conditii www.rustler.ro si a fost proiectat pentru furniza publicului larg, numit “utilizator”, informatii despre proprietarul site-ului, serviciile si produsele sale.
Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Denegare de responsabilitate

Toate informatiile existente pe prezentul site au rol pur informativ si nu au scopul de a oferi consultanta sau sfaturi intr-un anumit domeniu.
Rustler Property Services RO S.R.L. isi declina orice raspundere fata de orice persoana legata de acuratetea, exhaustivitatea sau utilizarea acestor informatii, precum si in ceea ce priveste actualizarea acestora. Materialele sunt oferite “ca atare” fara nici un fel de garantie, implicita sau explicita.

Proprietatea intelectuala

Rustler Property Services RO S.R.L ofera acces liber la site-ul www.rustler.ro si autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Asadar, puteti citi, vizualiza, imprima si descarca materialul din aceste pagini strict pentru uzul dumneavoastra personal, non-comercial.
Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Rustler Property Services RO S.R.L sau al partenerilor sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Rustler Property Services RO S.R.L sau a clientilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Rustler Property Services RO S.R.L, acesta isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Rustler Property Services RO S.R.L prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
Informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane
Rustler Property Services RO S.R.L colectează informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane in format cumulativ pentru a inregistra date cum ar fi numărul total de vizitatori de pe fiecare pagină a website-ului nostru şi numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre. Folosim aceste informaţii, care rămân in format cumulativ, pentru a inţelege maniera in care vizitatorii utilizează site-urile noastre şi pentru a le putea aduce imbunătăţiri.
O adresă IP (Internet Protocol) este formată dintr-un set de cifre care este alocat in mod automat computerului dvs atunci când vă logaţi la furnizorul dvs de internet sau prin reţeaua locală a organizaţiei dvs (local area network – LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifică in mod automat computerul dvs prin intermediul adresei de IP care vă este alocată in timpul sesiunii dvs online.
Este posibil să folosim adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci când considerăm necesar să instituim complianţa cu termenii de utilizare ai site-ului sau să ne protejăm serviciul, site-ul sau utilizatorii.

Jurisdictia
Termenii, conditiile si continutul acestui site vor fi guvernate de legea romana.

Proprietarul acestui site este: Rustler Property Services RO S.R.L.
Bucuresti, Strda Dionisie Lupu, Nr. 64-66
J40/15173/2011; C.I.F.: RO29478098