Map

Grupul Rustler

Grupul Rustler ofera o gama de larga de servicii de la administrare imobiliara comerciala, la servicii de administrare tehnica, dezvoltare si agentie imobiliara, organizarea si managementul construcțiilor, pana la evaluarea proprietăților imobiliare.

Avem un portofoliu variat de clienti – de la proprietati imobile rezidentiale, societăți publice, fonduri imobiliare si dezvoltatori imobiliari, pana la aproximativ 8000 de proprietari de apartamente și 15000 chiriași. În cadrul agenției imobiliare, ne adresam si clientilor care intenționează să evalueze sau sa beneficieze de servicii imobiliare.

Datorită structurii eterogene a clientilor, administram toate tipurile de proprietăți imobiliare, cum ar fi blocuri de apartamente, cladiri de birouri, centre comerciale si parcuri de retail, in suprafata desfasurata de 3,5 milioane de metri pătrați.

Grupul Rustler se numara printre furnizorii de servicii imobiliare majore din Europa, avand o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane €, o valoare estimată de 10 miliarde € de active în administrare și peste 500 de angajați.

Cititi mai multe despre Grupul Rustler