Map

Grupul Rustler

Grupul Rustler oferă o gamă largă de servicii de la administrare imobiliară comercială, la servicii de administrare tehnică, dezvoltare și agenție imobiliară, organizarea și managementul construcțiilor, până la evaluarea proprietăților imobiliare.

Avem un portofoliu variat de clienți – de la proprietari imobile rezidențiale, societăți publice, fonduri imobiliare și dezvoltatori imobiliari, până la aproximativ 8000 de proprietari de apartamente și 15000 chiriași. În cadrul agenției imobiliare, ne adresăm și clienților care intenționează să evalueze sau să beneficieze de servicii imobiliare.

Datorită structurii eterogene a clienților, administrăm toate tipurile de proprietăți imobiliare, cum ar fi blocuri de apartamente, clădiri de birouri, centre comerciale și parcuri de retail, în suprafață desfășurată de 3,5 milioane de metri pătrați.

Grupul Rustler se numără printre furnizorii de servicii imobiliare majore din Europa, având o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane €, o valoare estimată de 10 miliarde € de active în administrare și peste 500 de angajați.

Cititi mai multe despre Grupul Rustler